Головна » 2018 » Березень » 29 » Тема дня - шкільні лісництва
22:15
Тема дня - шкільні лісництва

На базі Д П «Компаніївський лісгосп» діє 2 шкільних лісництва:»Зелена Планета» у Компаніївський ЗОШ та «Флора» у Кіровоградський ЗОШ № 3.                     Керівники цих шкільних лісництв Світлана Полтавець та Вікторія Хоменко , разом з інженером лісового господарства лісгоспу Ольгою Артеменко взяли участь у обласному семінарі з питань роботи учнівських лісництв , який 29 березня організували обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з ОЦЄНТМ.                          

 Світлана Полтавець-керівник ШЛ «Зелена Планета» на семінарі поділилась з колегами враженнями від її участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Відтворимо ліси разом» яка відбулась в м. Києві 16 березня 2018 року. 

Вікторія Хоменко – керівник шкільного лісництва ДЕГО «Флора»мпрезентувала учасникам семінару роботу свого шкільного лісництва у 2017 році.

Учасники семінару підвели підсумки роботи учнівських лісництв Кіровоградщини за 2017 рік та обговорили питання підготовки до проведення у травні 2018 року Х обласного зльоту шкільних лісництв.

Прес-служба ДП «КОМПАНІЇВСЬКИЙ ЛІСГОСП»

Переглядів: 373 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: