Головна » 2018 » Травень » 2 » Виховання дітей – це інвестиція у родинне щастя!
21:03
Виховання дітей – це інвестиція у родинне щастя!

Для Світлани Рябошапки Компаніївщина – рідна земля. Тут вона народилась і виросла, здобула середню освіту. Вищу освіту отримала у Кіровоградському НТУ за спеціальністю «Комп’ютерні системи та мережі».

Має диплом інженера-програміста.

Свій трудовий шлях починала в 2002 році оператором комп’ютерного набору ВСК «Колос». З 2008 до 2015 року працювала провідним спеціалістом сектору мисливського господарства Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства. За життєвих обставин у 2015 році повернулась до Компаніївки – на посаду мисливствознавця ДП «Компаніївський лісгосп».

В роботі зарекомендувала себе відповідальною, енергійна та цілеспрямована. Уважна, скрупульозна, комунікабельна, дружелюбна і приємна у спілкуванні – так відзиваються про неї колеги-лісівники.

Народження доньки у 2015 році внесло корективи у професійний шлях Світлани Володимирівни. Зараз вона знаходиться у декретній відпустці. Це також її самореалізація, тільки іншого плану. Бо виховання дитини, як і її народження, це - інвестиція у щастя, своє та родинне.

Відпустка для догляду за дитиною дає змогу їй повністю присвятити себе вихованню малечі – доньці Діані і синочку Давиду . Тепер щодня і що митті вона дарує діткам свою любов, увагу, ніжність і ласку…

Сьогодні, вітаючи Світлану Володимирівну з Днем її народження, колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу бажають їй міцного здоров’я, життєвого оптимізму, сімейного благополуччя. Щоб її особисте щастя мало два міцних крила – професійне і родинне! А дітки Світлани та її коханого чоловіка Володимира хай зростають у щасливій, сповненій любові сім’ї!

 

 

Юлія Семокоп

Інспектор з кадрів

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 418 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: