Головна » 2018 » Червень » 26 » Винятково працелюбний патріот кіровоградських лісів
10:39
Винятково працелюбний патріот кіровоградських лісів

Микола Іванович Русол народився 26 червня 1953 року в с. Новоєгорівка Новоукраїнського району Кіровоградської області. За освітою технік-механік, закінчив Харківський індустріально педагогічний технікум. Вперше з специфікою роботи у лісовій галузі познайомився в 1980 році, коли прийшов працювати водієм у Кіровоградське лісництво. Та пропрацювавши майже два роки у лісництві, за життєвих обставин, змушений був залишити лісове господарство.

Через 17 років ліс знову покликав Миколу Русола на допомогу. Так, з 1999 року по теперішній час, вже майже 20 років Микола Іванович працює трактористом у Кіровоградському лісництві.

Праця тракториста в лісовому господарстві має свої особливості, які вимагають не тільки досвіду, високої професійної підготовки, а й віртуозності, а часом і уміння працювати точно навіть в екстремальних умовах. Микола Іванович один з таких високопрофесійних спеціалістів.

Це він забезпечує високу якість підготовки ґрунту під майбутні захисні лісові насадження і належний рівень механізованої посадки лісових культур, а, зрештою, і планову приживлюваність сіянців на лісових площах, бо і механізований догляд за новоствореними лісами протягом всього року теж проводить саме він на своєму «залізному коні». Щоб запобігти знищенню лісів пожежами Микола Іванович завжди вчасно, ще до початку весняних лісо посадкових робіт, створює мінералізовані смуги навколо хвойних лісових насаджень та проводить догляди за ними. Ось така його щоденна нелегка праця з часом втілюється у зелене обрамлення Кіровоградського району і приносить радість людям.

Свої заслужені численні відзнаки, галузеві та місцевої влади, Микола Русол отримав за виняткову працелюбність і патріотичну відданість лісу.

Сьогодні у Миколи Івановича ювілейний День народження!

Колектив працівників Компаніївського лісгоспу щиро вітає колегу з особистим святковим днем! Зичимо йому ще плідної праці на користь природи рідного краю. Добра і достатку, родинного благополуччя, радісних подій на життєвій дорозі. Нехай людська шана і вдячність наповнюють Ваше серце, Миколо Івановичу, життєдайною силою, а ліс, якому Ви вірно служите, хай дарує Вам здоров’я і натхнення!

 

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 570 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: