Головна » 2019 » Січень » 22 » Вітаємо юних лісівників Компаніївщини – учнів шкільного лісництва «Зелена Планета» з перемогою у Всеукраїнській акції «Ліси для нащадків»
12:38
Вітаємо юних лісівників Компаніївщини – учнів шкільного лісництва «Зелена Планета» з перемогою у Всеукраїнській акції «Ліси для нащадків»

З метою формування екологічної та економічної культури молодого покоління, удосконалення форм та методів трудового навчання і виховання, залучення до активної природоохоронної діяльності, у 2018 році проходила Всеукраїнська акція «Ліси для нащадків».

У ході практичних дій трудової акції «Ліси для нащадків» та за підсумками журі фінального етапу вихованці учнівського лісництва «Зелена Планета» комунального закладу «Компаніївське навчально-виховне об’єднання» Компаніївської селищної ради нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте І місце.

Керівник шкільного лісництва «Зелена Планета» Світлана Полтавець отримала Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за роботу з дітьми по вивченню сучасних технологій вирощування лісових культур та втіленню своїх знань на практиці під час акції «Ліси для нащадків».

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає своїх юних помічників шкільного лісництва «Зелена Планета» з конкурсною перемогою!

Ваші успіхи і перемоги – це гордість Компаніївщини і лісової Кіровоградщини. Пишаємось Вами і зичимо нових перемог в боротьбі за збереження і примноження лісових багатств рідного краю!

Велика вдячність і Вашому керівнику – Світлані Вячеславівні Полтавець за гідний внесок у екологічне виховання підростаючого покоління, за любов до лісу і відданість благородній справі – його захисту!

 

Володимир Вовк,

Головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 368 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: