Головна » 2018 » Лютий » 19 » Вітаємо, Вікторіє! Ти – наша гордість!
10:34
Вітаємо, Вікторіє! Ти – наша гордість!

 

17 лютого 2018 року в м.Кропивницькому на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся обласний етап захисту наукових робіт Малої академії наук. У секції "Лісознавство" учениця 11-Б класу КЗ "Компаніївське НВО", член гуртка "Еколайв" ЦДЮТ та член учнівського лісництва "Зелена планета" БАЛАБУШКА ВІКТОРІЯ виборола почесне ІІІ місце!!!

Колектив ДП Компаніївський лісгосп» щиро вітає юну лісівничку, Вікторію Балабушку, з черговою перемогою і разом з тим гордиться за успіхи дитини працівників нашого підприємства.

Ми віримо, що Вікторія в майбутньому буде лісівником-професіоналом у третьому родинному поколінні. Адже батьки Вікторії мама Наталія Валентинівна і батько Олег Валерійович- працюють спеціалістами лісового господарства у ДП «Компаніївський лісгосп». 36 років свого трудового життя присвятив лісовирощуванню і її дідусь – Валерій Вікторович Балабушка на посадах лісничого Компаніївського лісництва, головного лісничого, а потім і директора Компаніївського лісгоспу. То ж любов до лісу у Вікторії є не випадковою.

Нових перемог тобі, Вікторіє, у царині знань природи! Ліси Компаніївщини, які створювались і членами твоєї родини, чекають в майбутньому на твоє професійне піклування про них…

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 417 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: