Головна » 2018 » Квітень » 20 » Вітаємо з Ювілеєм колегу!
08:03
Вітаємо з Ювілеєм колегу!

У нестримному леті повсякденних турбот минає час. Життя роками прокладає шлях до ювілейних висот. Так сьогодні, 20 квітня 2018року, до 60-річної вершини доторкнувся інженер з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп» Віталій Іванович Артеменко. Понад 17 років свого трудового життя він віддав роботі у Компаніївському лісовому господарстві.

Свій трудовий шлях розпочинав інженером-електриком в Компаніївському райсільгоспенерго. Потім працював на комсомольській і партійній роботі.

До Компаніївської лісомеліоративної станції доля привела його у 1991 році, де він понад 10 років працював механіком. Наступні 10 років

його трудової біографії пройшли на службі в органах соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

Вдруге до Компаніївського лісгоспу Віталій Артеменко повернувся 18 квітня 2011 року на посаду інженера з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп», де він і тепер працює. Як керівник служби охорони праці він досконало знає вимоги законодавства по напрямку роботи і докладає максимум зусиль для створення безпечних та здорових умов праці на підприємстві. Людина відповідальна і до своїх професійних обов’язків відноситься з вимогами сьогодення. Добрий наставник молодим спеціалістам. А головне, його сумлінність і професійний досвід слугують успішній діяльності Компаніївського лісгоспу,

За успіхи та досягнення в роботі Віталій Артеменко неодноразово нагороджувався галузевими відзнаками різних рівнів.

Віталій Іванович – щирий, доброзичливий, шанований в колективі, завжди готовий підставити плече допомоги тому, хто її потребує. Колеги відзначають його людяність, чуйність. Він – чудовий сім’янин. Разом з дружиною Ольгою Вікторівною виховали двох синів Костянтина і Олександра, з любов’ю плекають онука Артема.

 

Шановний Віталію Івановичу!

Колеги-лісівники щиро вітають Вас з Ювілеєм!

Хай радість особистого свята увійде у Вашу оселю і наповнить її родинним щастям та благополуччям!

Хай завжди Вас оточує людська теплота, прихильність друзів та радість успіхів у житті! Божого благословення Вам на здоров'я, на многії і благії літа!

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 544 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: