Головна » 2018 » Вересень » 17 » Вітання Голови Профспілки працівників лісового господарства України Степана Кривов’язого
10:03
Вітання Голови Профспілки працівників лісового господарства України Степана Кривов’язого

http://ukrproflis.org.ua/typo3temp/fl_realurl_image/vitannja-z-dnem-pracivnika-lisu-e4.jpg

Ніжний подих золотої осені сповіщає, що ми на порозі нашого професійного свята – Дня працівника лісу.

Ліс – це унікальний дар природи, який радує наше око своєю красою та величністю. Мабуть немає людини, яка б не мріяла після трудових буднів пройтися м’яким зеленим лісовим ковром, послухати шелест  зелених віт та пташині серенади. В той же час для багатьох людей ліс служив і годувальником, і прихистком в години лихоліття.
Українські лісівники щоденно і невтомно виконують свій почесний обов’язок по збереженню та примноженню лісового багатства.
Сумлінною  і добросовісною працею вони  створюють сотні гектарів лісових насаджень, захищають і оберігають  їх від пожеж, шкідників і хвороб, охороняють  від зазіхань недобросовісних  людей.
Щира дяка Вам за Ваші золоті руки.
Через обмеженість, а скоріше відсутність, державного фінансування  лісогосподарських робіт, введення в дію необдуманих та вкрай шкідливих для лісового  господарства законодавчих актів, галузь опинилася у надзвичайно  важкому стані. Але ми твердо переконані, що завдяки високому професійному потенціалу лісогосподарських кадрів, єдності і згуртованості трудових колективів, лісогосподарська галузь успішно здолає всі перепони.
Щиро дякуємо Вам за вашу цілеспрямовану і невтомну працю, за любов до лісу і турботу за його долю!
Від імені Президії центрального комітету галузевої Профспілки щиро вітаю лісівників, фахівців, які працюють на лісовій ниві, студентів та викладачів лісівничих учбових закладів, ветеранів праці і учнів шкільних лісництв, всіх людей, які люблять і шанують ліс, з професійним святом – Днем працівника лісу.
Міцного здоров’я та щастя Вам і Вашим родинам, нехай добробут і благополуччя назавжди поселяться у Ваших домівках, а з Вами поруч ідуть Віра, Надія та Любов.
Нехай ваші серця наповняться гордістю за десятки гектарів створених вашими руками лісових насаджень та вдячністю  майбутніх поколінь.

З святом дорогі лісівники!

 

З повагою,
Голова Профспілки працівників лісового господарства України
С. Кривов’язий

 

http://ukrproflis.org.ua/no_cache/novini/novina/article/shanovni-kolegi-lisivniki-dorogi-spilchani.html

Переглядів: 454 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: