Головна » 2018 » Червень » 18 » З Днем народження – наш захисник!
11:07
З Днем народження – наш захисник!

Сьогоднішнього колегу-іменинника, Олександра Гудзя, працівники Компаніївського лісгоспу не змогли привітати традиційно, особисто, оскільки він несе військову службу у зоні бойових дій.

Юрист за професією, Олександр Анатолійович з 2010 року до жовтня 2016 року, до того часу коли він був мобілізований до Збройних Сил України, працював охоронником у Компаніївському лісництві. Територія лісництва і лісгоспу завжди були під його пильним наглядом. У лісгоспі він сумлінно ніс службу на посту по збереженню майна державного підприємства. Як працівник, Олександр Гудзь був відповідальний і уважний. За належний контроль за прилеглою територією має подяку керівництва підприємства.

Нині на плечах воїна Гудзя лежить велика відповідальність – захищати Батьківщину, рідний край, своїх дітей. Він – учасник АТО, зараз продовжує військову службу за контрактом.

Колеги-лісівники щиро вітають Олександра Анатолійовича з 44-м Днем народження. Хай наша незрима моральна підтримка допомагає йому вистояти і перемогти. А Бог – хай приблизить той довгожданий час, коли він живий і здоровий, радісний і щасливий повернеться до рідного дому, де його чекають дружина Людмила і донька Вікторія, та на роботу до нашого підприємства.

 

Юля Семокоп,

інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 739 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: