Головна » 2018 » Грудень » 10 » З ювілеєм, колего!
11:09
З ювілеєм, колего!

Тихою ходою підійшла до Лариси Григорівни Жученко ювілейна дата, яку вона зустрічає в колективі Компаніївського лісгоспу.

Народилася ювілярка10 грудня 1963 року. в смт.Компаніївка. В 1986 році закінчила Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченка за спеціальністю «Товарознавство та організація торгівлі непродовольчими товарами», отримавши кваліфікацію товарознавця вищої кваліфікації. Працювала продавцем, товарознавцем, бухгалтером, головним бухгалтером, економістом, державним інспектором з праці …

У 2013 році доля звела її з лісівниками. Так на посаді головного економіста лісгоспу Лариса Григорівна працює уже понад 5 років. Не все давалося просто, поступово вникала в специфіку лісової економіки, заглиблюючись у лісогосподарське виробництво. Непомітно, день за днем, збігло 5 років – пізнавальних, напружених трудових буднів. Сьогодні головний економіст Лариса Жученко вже вільно орієнтується у всьому, що має відношення до лісової економіки. Проаналізувати минуле та спрогнозувати майбутнє, показати роботу всього колективу в цифрах – ось основні напрямки роботи головного економіста лісгоспу. За сумлінну працю в Компаніївському лісгоспі Лариса Григорівна має Подяки підприємства і Компаніївської РДА. Колеги поважають її за щирість у спілкуванні, за прості людські чесноти.

Вдома Лариса Григорівна любляча дружина, мама і бабуся. Разом з чоловіком виростили двох гідних синів, тепер допомагають дітям виховувати онука Богданчика.

Колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає головного економіста підприємства Ларису Григорівну Жученко із ювілейним днем народження!

Хай її життєва дорога буде ще довгою-довгою і квітчається виробничими успіхами, радісними подіями і людською повагою!

Міцного здоров’я, добробуту і любові в родинному колі Вам, шановна ювілярко!

 

Юлія Семокоп,

інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 359 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: