Головна » 2018 » Серпень » 6 » За порядком на відкритті полювання слідкували мисливствознавці
12:12
За порядком на відкритті полювання слідкували мисливствознавці

Як відбувалось полювання на території мисливських угідь зони діяльності Компаніївського лісгоспу впродовж минулих вихідних уважно слідкували мисливствознавці Олександр Дроговоз та Олександр Монастирський в складі мобільних екіпажів спільно з правоохоронцями.

Діяльність рейдових груп була спрямована на недопущення фактів браконьєрства, порушення правил полювання та надзвичайних подій з вогнепальною зброєю.

Прихильникам полювання лісова охорона неодноразово нагадувала, що напередодні мисливського сезону варто перевірити наявність та дійсність документів, які повинні бути у мисливця на полюванні. Однак, недобросовісних мисливців все-таки контролери зустріли.

Члени рейдових групп за цей період виявили та зафіксували 4 адміністративних правопорушень. Зокрема, було складено 4 адміністративних протоколів за порушення правил полювання.

Так, виявили таких мисливців, що не мали документів на мисливських собак, та полювали на території села.

Отож, в черговий раз, ДП «Компаніївський лісгосп» нагадує всім мисливцям: вирушаючи на полювання, необхідно мати при собі посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита, дозвіл на добування мисливських тварин та відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю.

Зазначені документи мисливець зобов’язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред’являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.

Варто всім взяти до уваги, що рейдові перевірки дотримання правил полювання на територіях мисливських угідь Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського районів проводитимуться постійно.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 339 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: