Головна » 2018 » Грудень » 26 » Жвава торгівля продовжується
15:58
Жвава торгівля продовжується

В усіх лісництвах Компаніївського лісгоспу у ці передноворічні дні жвава торгівля новорічними хвойними деревами продовжується.

Станом на 26 грудня лісгосп реалізував уже понад дві тисячі штук сосен. У планах лісгоспу – до 1 січня наступного року реалізувати ще не менше тисячі штук сосен. Середня ціна, за якою цьогоріч реалізують різдвяні красуні, складає 85 грн. Така ціна є доступною для місцевих жителів і оптовиків. Працівники лісу готові повністю задовольнити потреби підприємців і громадян красивими, екологічно-чистими новорічними деревцями сосни кримської. Усі хвойні красуні, законно заготовляються на спеціальних ялинкових плантаціях і продаються виключно з бірками для електронного обліку.

Щоб зберегти хвойні молодняки степового регіону Кіровоградщини від незаконних рубок лісові охоронці підприємства у передноворічний період проводить цілодобові рейди по охороні соснових насаджень.

В цьому році в зоні діяльності лісгоспу зафіксовано лісопорушень значно менше, ніж в минулі роки. То ж, сподіваємось, що наші мешканці і надалі віддаватимуть перевагу новорічним ялинкам, вирощеним спеціально до новорічно-різдвяних свят і заготовленим в законний спосіб.

 

 

 

Інна Маслюкова,

менеджер із збуту ДП «Компаніївський лісгосп».

 

 

Переглядів: 327 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: