Головна » 2021 » Вересень » 18 » Ветеранам лісового господарства – наше шанування!
18:56
Ветеранам лісового господарства – наше шанування!

Напередодні дня працівника лісу представники трудового колективу  ДП «Компаніївський лісгосп» традиційно відвідали своїх колег-ветеранів із святковими вітаннями та вручили кожному матеріальну допомогу.

На обліку первинної профспілкової організації підприємства перебуває 18 пенсіонерів. Усі вони, гідно виконуючи свій професійний обов’язок, багато років життя присвятили примноженню лісових багатств степової Кіровоградщини. Сьогодні рукотворна лісова  краса, посаджена і виплекана їхніми натрудженими руками, світлим розумом і натхненою працею, зеленими оазами на радість людям зростає навколо обласного центру – міста Кропивницького, на територіях Компаніївської та Новгородківської територіальних громад. А  у спогадах ветеранів-лісівників, у день професійного свята, завжди  оживає професійна гордість за подарований майбутнім поколінням зелений оберіг їхнього довкілля…

Колектив Компаніївського лісового господарства щиро вітає ветеранів підприємства з Днем працівника лісу! Зичимо здоров`я усім – і душевного і тілесного! Бажаємо кожному з Вас ще багато  щасливих років, сповнених життєвими радощами, підтримкою близьких, злагодою та миром. Ми Вас цінуємо і поважаємо! Ваш професіоналізм, досвід, відданість обраній професії – нам приклад для наслідування! І  ми робитимемо все можливе, щоб бути гідними продовжувачами ваших справ на службі лісу!

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 166 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: