Головна » 2015 » Квітень » 10 » 10-та ювілейна акція "Майбутнє лісу у твоїх руках!
14:20
10-та ювілейна акція "Майбутнє лісу у твоїх руках!

21 березня розпочинається ювілейна 10-а Акція Держлісагентства "Майбутнє лісу у твоїх руках".  За традицією, починаючи з 2006 року, щороку, 21-го березня Державне агентство лісових ресурсів України розпочинає Акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках».   Метою започаткованої Держлісагентством України Акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у створенні лісів, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі. 10 квітня державне підприємство «Компаніївське лісове господарство» провело ювілейну акцію "Майбутнє лісу у твоїх руках". В акції приймали участь учні Компаніївської ЗОШ І–ІІІ ступенів, учні шкільного лісництва «Зелена планета», голова РДА В.Спіктаренко , начальник МДФІ у Компаніївському районі В.Січкар, перший заступник Кіровоградського ОУЛМГ О.Кваша та голова Кіровоградської обласної профорганізації  В.Токарчук.

В рамках акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" було висаджено 1000 шт. ялини звичайної під меч Колесова.

Учні з великим ентузіазмом висадили дерева, після чого скуштували смажену картоплю , кашу , чай. Надзвичайно приємно, що з кожним роком кількість охочих взяти участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках!» зростає.

Не будьте байдужими! Посадіть своє дерево, і нехай росте і квітне воно. І пам’ятайте: підтримавши таку акцію, ви не лише прикрасите власну оселю, а й збагатите планету чистим свіжим повітрям, покращите екологічну ситуацію краю, збережете здоров’я собі і майбутнім поколінням.

Н.Балабушка

Переглядів: 446 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: