Головна » 2018 » Квітень » 26 » 25 квітня - Міжнародний день секретаря
08:14
25 квітня - Міжнародний день секретаря

Міжнародний день секретаря відзначають щороку в останню середу повного тижня квітня. Цьогоріч – це 25 квітня.

Уперше Міжнародний день секретаря відзначили 1952 року в США. Започаткував його журналіст із Нью-Йорка — Гаррі Клемфусс. Цей день проходить у рамках традиційного в США тижня професійних адміністративних працівників.

Цікаво, що перші курси, на яких почали проводити підготовку секретарів, як професіоналів, стартували в Україні в місті Харків. Сталося це в 1868 році. Пізніше подібні курси з’явилися в Америці, Англії та Франції.

Саме секретар - обличчя фірми, права рука керівника підприємства. Він є координуючим центром підприємства. Тому сучасні підприємства неможливо собі уявити без секретаря. Спеціалісти цієї професії активно допомагають керівникам якісно і організовано вирішу­вати поставлені перед ними завдання. Саме секретарі знають, з якої сторони підійти до шефа. Вони завжди в курсі усіх подій. Заклинателі оргтехніки і ті, хто знає усі потрібні телефони, адреси і все інше.

То ж, усіх колег-лісівників Кіровоградщини, хто виконує обов’язки секретаря лісогосподарського підприємства вітаємо із професійним святом. Бажаємо вам мудрих керівників і дружніх колег, натхнення, звершень і втілення найамбіційніших планів на користь розвитку ваших підприємств!

Прес-служба

ДП "Компаніївський лісгосп" 

Переглядів: 447 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: