Головна » 2019 » Червень » 18 » Чи допоможе прокуратура ?
11:41
Чи допоможе прокуратура ?

Лісовою охороною державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» виявлено кричущий факт лісопорушення. На території Нечаївської сільської ради Компаніївського району, невідомі особи, весною 2019 року, шляхом переорювання знищили  лісові культури на площі 3,6 га, створені Компаніївським лісництвом  в 2018 році.  Захисне лісове насадження на вказаній площі створено на виконання завдань регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини» на 2016 – 2020 роки за кошти обласного бюджету. Шкода заподіяна лісовому господарству становить 178078,82(сто сімдесят вісім тисяч сімдесят вісім) грн.82 коп.

Для вирішення питання про притягнення до відповідальності невідомих осіб ДП «Компаніївський лісгосп» 14 травня 2019 року направив заяву про вчинення злочину Начальнику Компаніївського ВП Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області та поставив до відома про факт лісо порушення і направлення цієї заяви  Компаніївський відділ Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області.

Пройшов місячний термін з часу направлення матеріалів до слідчих органів. Офіційної інформації про рух справ Компаніївський лісгосп лісгосп не отримав.

Чи допоможе прокуратура захистити ліс від горе-фермерів, які знищивши молодий ліс, чекають фінансового прибутку від врожаю соняшника, який висіяли на лісовій площі…??? Питання залишається відкритим.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 335 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: