Головна » 2021 » Березень » 31 » Даруйте радість лісу навзаєм його краси – не смітіть у лісі!
23:09
Даруйте радість лісу навзаєм його краси – не смітіть у лісі!

Весна – особлива пора у житті лісу. Ліс прокидається від зимового сну, оживає, даруючи усім нам красу весняних первоцвітів та натхнення, а від людей ліс потребує допомоги в очищенні його від сміття.

Лісова охорона ДП «Компаніївський лісгосп» закликає населення залишати після себе місце в лісі чистішим ніж воно було!

Люди! Беріть відповідальність  в свої руки і дійте! Боротьба із сміттям це в наших силах!  Даруйте радість лісу навзаєм його краси –  не смітіть у лісі!

Нагадуємо:Згідно діючого законодавства за засмічення лісів відходами передбачена відповідальність: згідно ст. 73 Кодексу України про адміністративні правопорушення за "Засмічення лісів відходами" передбачено накладення штрафу на громадян від 425 до 850 грн, на посадових осіб – від 850 грн до 1700 грн. Та вимога прибрати сміття.

Проте відповідальність за забруднення довкілля, за утворення стихійних сміттєзвалищ у лісових масивах не оцінюється лише розміром штрафу. Від забруднень сміттям страждають тварини та рослини, а також страждатимуть майбутні покоління. Адже пластикова та поліетиленова продукція або не розкладається зовсім, або розкладеться через сотні років.

Дбаймо про чисте довкілля разом  всією громадою!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 190 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: