Головна » 2020 » Квітень » 6 » Дбаючи про одного - ми захищаємо усіх, - Андрій Заблоцький закликав допомагати лікарням та громадянам
15:01
Дбаючи про одного - ми захищаємо усіх, - Андрій Заблоцький закликав допомагати лікарням та громадянам

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький повідомив, що лісова галузь продовжує допомагати лікарям та громадянам під час надзвичайної ситуації у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

«У Кам’янці на Черкащині ситуація зі спалахом коронавірусної хвороби є однією з найскладніших в області. Наші лісівники з місцевого лісгоспу оперативно відреагували та допомогли Кам`янській районній лікарні в облаштуванні окремих частин для ізольованого боксу. Також Кам`янський держлісгосп найближчим часом передасть безконтактні інфрачервоні термометри для швидкого вимірювання температури тіла на блок-пости при в’їзді до міста», - зазначив Андрій Заблоцький.

Також надано техніку для ремонту інфекційного відділення Лисянської центральної районної лікарні.

«Піклуємося і про літніх людей – ветеранів лісової галузі, які залишаються вдома. На Сумщині особливу увагу спершу вирішили приділити віддаленим селам. Лісівники для пенсіонерів закупили та передали всі соціально необхідні продукти», - повідомив Голова Держлісагентства.

Андрій Заблоцький закликав лісівників з інших областей також, за можливості, допомагати таким людям. Дбаючи про одного - ми захищаємо усіх.

http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article;jsessionid=89C1F86B11C32D1B4B54520005B17B10.app1?art_id=207456&cat_id=32888

Переглядів: 230 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: