Головна » 2018 » Квітень » 24 » День довкілля школярів-природолюбів
10:03
День довкілля школярів-природолюбів

Щороку, в третю суботу квітня, коли наша планета Земля вже готова до весняного оновлення, в Україні святкують День довкілля. Головною метою цього свята є поліпшення стану української природи.

20 квітня 2018 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено обласний захід до Дня довкілля. Серед учасників заходу були і вихованці шкільного лісництва ДЕГО «Флора», яке діє при ЗШ №3 імені Олени Журливої м. Кропивницького і працює під опікою Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп.

 

Організоване свято для школярів-природолюбів було надзвичайно насиченим: перегляд виступів агідбригад, обмін досвідом з кращими представниками екологічних команд області, нагородження за перемоги у обласних конкурсах та акціях екологічного спрямування. Цей цікавий захід відзначився веселою дружньою атмосферою, а спільними фото з друзями і незабутніми враженнями.

Центральним моментом заходу була екологічна гра «Паросток», яка відбувалася у вигляді квесту з різноманітними завданнями.

Юні лісівники із ДЕГО «Флора» , підтвердивши свої ґрунтовні знання з екології, отримали у грі-квесті командне призове третє місце.

День довкілля для школярів завершився висаджуванням пам’ятної

бузкової алеї, присвяченої відзначенню 80-ї річниці створення Кіровоградської області.

Вікторія Хоменко,

керівник шкільного лісництва ДЕГО «Флора»

 

Переглядів: 396 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: