Головна » 2019 » Лютий » 15 » День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів
21:19
День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Сьогодні, 15 лютого, в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Вже 30 років минуло, а в пам’яті “афганців” і досі живе та війна – приходить у спогадах, у снах. Цього дня збираються вони, щоб побачитись, поспілкуватись, згадують страшні миттєвості, поминають своїх друзів, які залишилися навічно молодими, навічно в строю.

Працівники Компаніївського лісгоспу схиляють голови перед світлою пам’яттю полеглих у боях воїнів. Вічна їм слава та пам’ять людська.

Ми вшановуємо тих, хто пережив цю війну. Хай береже Господь цих людей від усякого лиха. Адже вони вже герої, тому що залишилися живими, пройшовши страшними стежками Афганської війни.

Серед них і наш колега – головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп» Володимир Васильович Вовк, який в Афганістані, де служив півтора року, був зв’язківцем. Він сам напросився служити там, де кипіла війна, де щодня доводилось ризикувати життям, і вважає, що йому  пощастило повернутися звідти живим. Навіть батьки спочатку не знали, де служить син. Маленький солдатський трикутничок, який послав матері уже із госпіталю в Кабулі, видав його таємницю, бо пахнув ліками. І материнське серце це відразу відчуло. І сьогодні Володимир Вовк переконаний – що саме його афганський воєнний досвід дуже допомагає у мирному житті. З Афгану учасник бойових дій Володимир Вовк повернувся з нагородами. Має серед інших медаль «Від вдячного афганського народу» та відзнаку «Знак воїна-інтернаціоналіста».

Бажаємо вам, дорогі воїни-інтернаціоналісти, вашим рідним і близьким миру, щастя, здоров'я та благополуччя.

Юлія Семокоп,

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 338 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: