Головна » 2014 » Вересень » 25 » День працівника лісового господарства .
11:55
День працівника лісового господарства .

19 вересня 2014 року працівники ДП Компаніївського лісового господарства  святкували професійне свято  «День працівника лісу». На свято були запрошені  заступник начальника Кіровоградського обласного  управління лісового та мисливського господарства  Кваша О.В., заступник голови Компаніївської районної ради Ткаченко О.В. ,Компаніївської міжрайонної державної фінансової інспекції Січкар В.І.

Гості відзначили роботу лісівників і підкреслили, що саме завдяки постійному контролю лісової охорони підприємства  в лісових масивах лісгоспу  цього року не трапилося жодної пожежі, подякували колегам-лісівникам за ефективну роботу, особливо у відтворенні лісів Кіровоградщини та поповненні бюджетів усіх рівнів, та побажали подальшої плідної праці. Директор ДП Компаніївського лісового господарства  Слюсаренко О.М. доповів про досягнення підрпиємства  за цей рік , подякував за плідну працю, за активну участь у спортивних змаганнях та привітав зі святом ветеранів та працівників  галузі .

У рамках свята кращих працівників лісової галузі було відзначено грамотами  та подяками від Кіровоградського обласного управління лісового то мисливського господарства, подяками від Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради а також грамотами та подяками від ДП Компаніївського лісового господарства.

Привітати з нагоди свята завітали діти з шкільного лісництва «Зелена Планета», піснями ,віршами про ліс, танцями   юні природолюби вшанували працю лісівників, в конторі лісгоспу  відбулася презентація виставки досягнень учнівського лісництва та науково-дослідницькі роботи.

.

Ліс – це народне загальнонаціональне надбання, а лісівник – професіонал, уповноважений народом України, зберегти і примножити лісові скарби. Створення лісів, їх охорона та захист, збереження унікальних ділянок лісу – це робота для майбутніх поколінь.

 

Майстер лісу Балабушка Н.В.

Переглядів: 747 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: