Головна » 2017 » Березень » 17 » Держлісагентство вивчає міжнародний досвід найкращих практик ведення лісового господарства при реформуванні галузі
11:59
Держлісагентство вивчає міжнародний досвід найкращих практик ведення лісового господарства при реформуванні галузі

16 березня 2017 року, під час візиту до Великобританії, т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич провела зустріч з Головою Лісової Комісії Великобританії сером Гаррі Студхолмом.

Під час зустрічі сторони обговорили питання ведення лісового господарства, що найбільш важливі для обох країн, та можливість підписання спільного меморандуму про співпрацю.

«Гаррі Студхолма зацікавило ведення лісового господарства у широколистяних лісах та наш досвід створення змішаних культур, оскільки наша практика кардинально відрізняється від їхньої. А для України цікавим було б більш широко вивчити їхній досвід щодо підтримки стабільності екосистем», - повідомила Христина Юшкевич на своїй сторінці у Facebook.

Також вона запросила сера Студхолма до України для продовження перемовин про співпрацю.

Окрім того, в рамках візиту, т.в.о. Голови Держлісагентства Христина Юшкевич відвідала один з національних парків Шотландії, де ознайомилася з практикою лісорозведення та системою природоохоронних територій.

Переглядів: 336 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: