Головна » 2020 » Березень » 23 » Держлісагентство забезпечило фінансування лісогосподарських робіт для південно-східних областей України, - Андрій Заблоцький
10:14
Держлісагентство забезпечило фінансування лісогосподарських робіт для південно-східних областей України, - Андрій Заблоцький

Кошти на І квартал зі спецфонду державного бюджету у сумі 60,6 млн грн спрямовано на фінансування лісогосподарських робіт для південно-східних областей України. Паспорт бюджетної програми затверджений.

Про це повідомив Голова Держлісагентства Андрій Заблоцький на свої сторінці у Facebook.

«Це означає, що працівники лісгоспів вже отримують заробітну плату за січень-березень, буде забезпечено заходи з протидії лісовим пожежам, лісовідновлювальні роботи та інші необхідні речі», - зазначив він.

За словами Андрія Заблоцького, цих коштів недостатньо для виконання всіх лісогосподарських робіт на найвищому рівні. Однак, це хоча б дозволить втримати працівників та забезпечити охорону лісу.

«Скажу відверто, затвердити всі документи та запустити фінансування нам вдалося завдяки титанічним зусиллям. Дякую за сприяння Мінекоенерго та Мінфіну», - написав Голова Держлісагентства.

 Джерело:

http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=207224&cat_id=32888

Переглядів: 253 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: