Головна » 2020 » Липень » 30 » Директор ДП «Компаніївський лісгосп» взяв участь у виїзному засіданні колегії облуправління
08:28
Директор ДП «Компаніївський лісгосп» взяв участь у виїзному засіданні колегії облуправління

Виїзне засідання колегії облуправління лісового та мисливського господарства, в якому взяв участь керівник Компаніївського лісового господарства Олександр Слюсаренко, відбулось 28 липня на базі ДП «Оникіївський лісгосп».

На колегії було підбито підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств Кіровоградщини за перше півріччя.

Доповідачами за напрямками роботи відмічено, що всі державні лісогосподарські підприємства забезпечили належне виконання запланованих лісогосподарських заходів.

Учасники колегії також  розглянули стан використання лісових ресурсів та

стан виконавської дисципліни та правової роботи у державних лісогосподарських підприємствах.

Начальник облуправління Наталія Ревенко повідомила учасників засідання про хід засідання колегії Держлісагентства України. Керівником було наголошено на необхідності здійснення посилених заходів із забезпечення охорони лісів від вогню та проведення більш активної рейдової роботи з охорони державного мисливського фонду та по боротьбі з браконьєрством під час сезону полювання.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 188 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: