Головна » 2020 » Травень » 20 » Директор Компаніївського лісгоспу Олександр Слюсаренко, в режимі відеоконференції, взяв участь у засіданні колегії облуправління
14:50
Директор Компаніївського лісгоспу Олександр Слюсаренко, в режимі відеоконференції, взяв участь у засіданні колегії облуправління

На засіданні колегії, яке відбулось 14 травня, обговорювались підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств за перший квартал 2020 року, ефективність використання лісосировинних ресурсів, хід весняних лісокультурних робіт.

За звітний період на Кіровоградщині створено 219,6 га лісових культур, з них 83,3 га нові ліси. Догляд проведено на площі 151 га.

У підвідомчих лісах пожежі виникали двічі на площі 1,2 га. Обсяг виявлених незаконних рубок становив 28куб. м, було завдано шкоду на суму 287 тис. грн., відшкодовано 0,9 тис. грн.

Рубки догляду в молодняках проведені на площі 263 га. Під час проведення рубок формування і оздоровлення лісів заготовлено 28 335 куб. м ліквідної деревини. Від рубок головного користування заготовлено 5 677 куб. м ліквідної деревини.

До всіх рівнів бюджету та фондів лісогосподарськими підприємствами сплачено 31,8 млн. грн. Розмір середньої заробітної плати становив 14 694 грн.

У підсумковому слові начальник облуправління Наталія Ревенко акцентувала увагу керівників лісогосподарських підприємств на необхідності посилення охорони лісів  від пожеж та незаконних рубок, а також на забезпеченні посиленого рейдового патрулювання для охорони державного мисливського фонду.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: