Головна » 2018 » Квітень » 16 » Дубова Балка – його робоче місце
19:23
Дубова Балка – його робоче місце

Лісове урочище Дубова Балка, площею понад 400 гектарів, обрамлює зеленою красою обласний центр – місто Кропивницький. Для міських жителів це найближча зелена зона відпочинку, а для майстра лісу Кіровоградського лісництва Віктора Безгінова  – його робоче місце. 

В лісовій галузі Віктор Вікторович Безгінов працює понад 37 років.  В Кіровоградському лісництві працював трактористом,  бригадир – механіком, і вже понад 28 років працює  майстром лісу (раніше це була посада лісника).

Від його господарської діяльності багато в чому залежить сучасний стан і майбутнє захисних лісових насаджень урочища «Дубова Балка». За нього  він  у отвіті і перед природою, і перед людьми.

Не легко доводиться сьогодні працювати Віктору Безгінову в лісовій охороні у приміському лісовому масиві. Як часто буває, кривдять люди матінку-природу, не бережуть ліс.  А ліс болісно реагує на вторгнення людини, особливо, якщо вона глуха до його турбот і тривог.

І перший лісу захисник – це лісівник.  За професійним обов’язком він піклується про ліс, береже і примножує його. Щоранку майстер лісу Безгінов поспішає сюди на спілкування із своїм зеленим другом, щоб допомагати  вирішувати його проблеми:  слідкувати за якісним проведенням лісівничих доглядів, охороняти від браконьєрів, берегти від пожеж, дбати про чистоту лісового довкілля і забезпечувати  благоустрій території лісового фонду. 

Роки спілкування з природою, трудові будні у лісі принесли йому і досвід і мудрість. 

За багаторічну сумлінну працю в лісовому господарстві Віктор Вікторович  Безгіновнагороджений  Почесним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні», має багато галузевих відзнак різних рівнів.

         По  життю Віктор Безгінов людина урівноважена, відкрита, з гострим почуттям гумору. Завжди прийде на допомогу своїм товаришам, знайде пораду для молодих, за що і користується повагою в колективі.  

Колеги-лісівники щиро вітають Віктора Вікторовича з днем народження. Бажають йому міцного здоров'я, родинного благополуччя, творчої наснаги в сумлінній службі на користь лісу і на благо людей!

 

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 477 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: