Головна » 2019 » Січень » 28 » Два десятиліття – на мисливській варті
12:04
Два десятиліття – на мисливській варті

Леонід Борисович Монастирський майже 20 років пропрацював районним мисливствознавцем у Новгородківському лісництві Компаніївського лісгоспу. Всі ці роки він, як представник державної лісової охорони, забезпечував державний контроль за веденням мисливського господарства, дотриманням правил полювання та недопущення браконьєрства в мисливських угіддях району.

Для Леоніда Борисовича мисливство було і професією, і улюбленою роботою і способом його життя. Багато зусиль і часу досвідчений мисливствознавець вклав у рейдову роботу з охорони державного лісового та мисливського фонду задля ефективної боротьби із браконьєрами.

З виходом на заслужений відпочинок у 2016 році Леонід Монастирський передав справу свого трудового життя – посаду районного мисливствознавця, сину Олександру, у серці якого завжди була мрія продовжувати справу батька. Син також старається добре працювати, вести боротьбу з браконьєрами, любити й цінувати природу.

27 січня 2019 року Леонід Борисович відсвяткував свій 70-літній ювілей. З цієї нагоди лісівнича родина шле ветерану Компаніївського лісгоспу теплі слова вітань з найкращими побажаннями.

Здоров’я Вам і щастя на довгі роки, шановний наш ювіляре! Хай у Вашому домі завжди панують мир, злагода і родинне благополуччя. Зичимо Вам ще багато років життя, наповнених корисними справами і земними радощами!

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 349 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: