Головна » 2018 » Липень » 9 » Його на службу покликав Ліс…
11:57
Його на службу покликав Ліс…

Бабичевський Андрій Вікторович народився 8 липня 1981 року в с. Білопіль Новгородківського району Кіровоградської області. В 2005 році закінчив Державну льотну академію України і здобув кваліфікацію співробітника із забезпечення польотів.

Та не судилося йому обслуговувати повітряний рух, його на службу покликав Ліс. У 2005 керівництво Компаінївського лісгоспу дало шанс Бабичевському Андрію реалізувати себе на посаді помічника лісничого Новгородківського лісництва ДП Компаніївський лісгосп».

Наполегливо працював, відповідально відносився до виконання завдань лісової охорони, прислухався до порад досвідчених лісівників…

Бажання працювати на користь лісової галузі спонукало його без відриву від виробництва закінчити Уманський національний університет садівництва та здобути кваліфікацію «Спеціаліст лісового господарства».

Набутий професійний досвід і отримана вища галузева освіта сприяли його кар’єрному зростанню. У лютому 2016 року Андрія Бабичевського призначили на посаду лісничого Новгородківського лісництва.

Про його сумлінну працю у лісовому господарстві свідчать відзнаки підприємства. А в 2017 році його особистий внесок в екологічне благополуччя рідного краю гідно оцінила і громада, нагородивши його напередодні професійного свята Дня працівника лісу Грамотою Новгородківської райдержадміністрації і районної ради.

Багато важать і особисті якості Андрія – його справді чоловічий характер і вдача. Врівноважений, старанний і вимогливий він здобув незаперечний авторитет у колективі.

У вересні 2017 року Андрій одружився. Тепер щасливий батько разом з дружиною Віталіною виховують донечку Аню.

У 8 липневий сонячний день у Андрія Бабичевського День народження! Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає його з цієї нагоди і бажає доброго здоров’я на багато щасливих літ, а з ними – і нев’янучої енергії та наснаги на нелегкій лісовій ниві!

Добра Вам і щастя, шановний Андрію Вікторовичу, мирного неба над нашою Україною і рідними нам лісами, злагоди в родині, щастя в дітях і в звершеннях всіх сподівань та надій на майбутнє!

Ірина Артем’єва,

голова профкому

ДП «Компаніївський лісгосп»
 

Переглядів: 408 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: