Головна » 2020 » Липень » 8 » Його на службу поликав ліс…
10:25
Його на службу поликав ліс…

 

Уродженець Новгородківщини Андрій Бабичевський закінчив Державну льотну академію України і здобув кваліфікацію співробітника із забезпечення польотів. Та не судилося йому обслуговувати повітряний рух, його на службу покликав Ліс.

  Так уже понад 15 років він вартує ліси Новгородківщини. Більше 10 років працював на посаді помічника лісничого Новгородківського лісництва.  Сумлінно, відповідально відносився до виконання завдань лісової охорони, прислухався до порад досвідчених лісівників… Бажання працювати на користь зеленого оберегу рідного краю спонукало його без відриву від виробництва закінчити Уманський національний університет садівництва та здобути кваліфікацію «Спеціаліст лісового господарства». Набутий професійний досвід і отримана вища галузева освіта сприяли його кар’єрному зростанню. У 2016 році Андрія Бабичевського призначили на посаду лісничого Новгородківського лісництва.

 

Сьогодні лісничий Бабичевський цілодобово живе роботою і проблемами лісу. Кожен день він віддає професійній діяльності свої сили, енергію, знання і досвід задля збереження й примноження лісового скарбу степового краю – рідної  Новгородківщини. У підпорядкуванні має чималеньке господарство загальною площею 2509 гектари, з яких 242 га — соснові насадження, які потребують особливої опіки і турботи лісничого.

 Щоденно, не шкодуючи власного часу і зусиль він працює над тим, аби забезпечити надійну охорону ввірених йому лісів від пожеж, захисту від шкідників і хвороб та самовільних рубок. Особливу професійну радість приносять Андрію Вікторовичу результати його праці,  втілені у молоді лісові урочища, які зеленим вбранням обрамлюють  Новгородку.

Сьогодні, 8 липня 2020 року, в український День родини, Андрій Бабичевський відзначає свій 39 День народження.

Лісова родина іменинника вітає його з особистим святом!

Щиро зичимо Вам, Андрію Вікторовичу, міцного здоров`я, життєвої наснаги, сімейного щастя, родинного благополуччя, нових професійних досягнень! Нехай ваша праця і надалі втілюється у лісову красу рідного краю, шанується людьми і цінується державою!

Ірина Артемєва,

голова профкому  ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 222 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: