Головна » 2018 » Травень » 29 » Його покликання – дбати про здоров’я людей, турбуючись про ліс
13:54
Його покликання – дбати про здоров’я людей, турбуючись про ліс

Наумов Григорій Володимирович народився29.05.1962р. в м. Новоукраїнка Кіровоградської області. За освітою фельдшер, закінчив в 1982 році Кіровоградське медичне училище ім. Є.О.Мухіна. Спочатку працював фельдшером – лікував людей, а в 2006 році отримав життєвий шанс дбати про здоров’я людей, турбуючись про зелений оберіг людського життя. Його призначили на посаду лісника обходу №4 Новгородківського лісництва Компаніївського лісгоспу.

Так, Григорій Володимирович,змалку залюблений у рідну українську природу, пов’язав свою долю з лісом. Увірений йому обхід, площею понад 600 га, він завжди підтримує у належному порядку. Добросовісно виконує посадові обов’язки майстра лісу. Турботою про ліс живе цілодобово. Любить роботу, ліс і людей, які його оточують. За роки роботи він пізнав смак великої і благородної справи лісівника – творити і берегти лісову красу землі, яка дарує усім здоров’я.

Гордиться Григорій Володимирович і тим, що свою палку любов до лісу, набуті професійні лісівничі навички і хист передав синові Євгенію, який тепер працює у сусідньому лісовому обході Новгородківського лісництва.

За добросовісне ставлення до праці, успішне виконання лісогосподарських заходів Григорій Наумов нагороджений галузевими подяками і грамотами різних рівнів. Колеги поважають його за порядність і людські чесноти.

Сьогодні, в день народження Григорія Володимировича, колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає його з особистим святковим днем і бажає йому бадьорості духу, добробуту і родинного благополуччя. А ліс, який дарує йому радість життя, хай додає йому сил і здоров’я на многії літа.

 

Юлія Семокоп,

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 380 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: