Головна » 2019 » Травень » 15 » Юні лісівнички Компаніївщини представлятимуть Україну в Європі
10:06
Юні лісівнички Компаніївщини представлятимуть Україну в Європі

14 травня відбувся Національний відбір команди Держлісагентства України на Міжнародний конкурс «Молодь в лісах Європи». Організаторами нацвідбору є Державне агентство лісових ресурсів України і Товариство лісівників України. Участь у конкурсі взяли 41 представник учнівських лісництв із Житомирської, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Полтавської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської областей та Малинськоголісотехнічного коледжу.

Під час відбору команд проведено чотири конкурси:

  1. Презентація команди
  2. Тестування на знання лісового господарства України англійською мовою
  3. Перевірка вміння розуміти текст лісівничої тематики
  4. Усний тест на вміння спілкуватись англійською

За результатами відбору перше місце і перемогу здобула команда Кіровоградської області.

Тепер юні лісівнички від Компаніївщини вихованки шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївське НВО», – Вікторія Балабушка та Ірина Штундер, разом із членом шкільного лісництва «Підсніжник» Юлією Крижанівською із Голованівського району, представлятимуть  Україну на міжнародному молодіжному конкурсі в Чехії.

На міжнародному рівні буде проведено три офіційних та один неофіційний конкурс. Офіційні конкурси – тестування на знання лісового господарства Європи, практичний конкурс на знання основ лісового господарства та підготовка презентації на задану лісівничу тему. Мова спілкування – англійська.

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає  юних лісівників степового краю і бажає  зеленого світла на шляху до перемоги у міжнародному конкурсі.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 342 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: