Головна » 2021 » Червень » 3 » Керівник Компаніївського лісгоспу взяв участь у засіданні колегії облуправління
11:12
Керівник Компаніївського лісгоспу взяв участь у засіданні колегії облуправління

Директор ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко взяв участь у засіданні колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, яка відбулась 1 червня 2021 року на базі ДП «Олександрівський лісгосп».

Учасники зібрання заслухали фахівців облуправління, які інформували про результати ревізії лісових обходів та підсумки технічного приймання лісових культур і плантацій та посівів у лісових розсадниках навесні 2021 року. Крім того, на колегії розглянули питання стану охорони праці в державних лісогосподарських підприємствах у 2020 році.

У заключному слові начальник облуправління Наталія Ревенко звернула увагу керівників підприємств на необхідності посилення роботи лісової охорони в напрямку охорони лісів від пожеж та незаконних рубок, виявленні та притягнення  до відповідальності лісопорушників.

В присутності членів колегії та керівників держаних лісогосподарських підприємств керівниця лісової галузі області Наталія Олександрівна Ревенко вручила відзнаки й нагороди учасникам і переможцям обласного етапу дитячого конкурсу малюнків і творів на тему «Лісівник – господар в лісі» та призерам галузевого конкурсу, який проходив у рамках Міжнародного дня охорони праці.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 161 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: