Головна » 2020 » Липень » 15 » Керівнику Компаніївського лісгоспу – 60 !
08:07
Керівнику Компаніївського лісгоспу – 60 !

Шановний Олександре Миколайовичу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого ювілею від колективу, очолюваного Вами, державного підприємства «Компаніївське лісове господарство».

Понад 38 років Ви працюєте в лісовій галузі Кіровоградщини, з них 21 –  в Компаніївському лісовому господарстві. 15 років працювали на посаді лісничого Кіровоградського лісництва і вже шостий рік Ви є керівником нашого лісгоспу.

         Усі свої знання, багатий досвід і  частку неспокійного серця віддаєте великій місії – примноженню та збереженню  лісових багатств степової Кіровоградщини. Понад тисячу гектарів молодих лісів стали мовчазними свідками  вашого значного особистого внеску у справу розвитку лісової галузі  області.

Всі, хто працював і працює під Вашим керівництвом, гордяться спільними здобутками на користь лісу, вболівають за Ваше сьогодення і переконані в перемогах майбутнього.

Ми цінуємо Вашу високопрофесійність, душевність, життєлюбність, відкритість і доброту! Хай Ваш професійний шлях буде наповнений новими злетами, досягненнями і всі Ваші справи будуть непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай доля дарує Вам ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років життя, щедрих і багатих на добро.

Зичимо Вам міцного здоров’я, міцної команди однодумців і міцної родини.

Тож многих Вам літ, шановний Олександре Миколайовичу, в гармонії з природою!

Лісова родина Компаніївського лісгоспу

Переглядів: 247 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: