Головна » 2018 » Грудень » 29 » Хай 2019 рік буде успішним для кожного!
10:06
Хай 2019 рік буде успішним для кожного!

Добігає кінця 2018 рік. Для державного підприємства «Компаніївський лісгосп» він був ознаменований піввіковим ювілеєм з часу створення. Третій рік поспіль, як виняток із 50-річної діяльності підприємства, лісгосп працював без бюджетного фінансування, в режимі жорсткої економії в умовах фінансової кризи. Та попри всі труднощі підприємством виконано завдання регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини». Ми збагатили Компаніївський район на 61 га нових лісів, відновили – на площі 4,1 га, щоденною працею захищаючи їх від пожеж, шкідників та безжальних рук браконьєрів. В повному обсязі забезпечили виконання доглядів за лісовими культурами і проведення рубок формування і оздоровлення лісів. За 11 місяців від усіх видів рубок заготовили 8,0 тис. кбм. ліквідної деревини, реалізували лісопродукції на 5,1 млн.грн. Лісгоспом перераховано до Державного бюджету 749 тис. грн., до місцевих – 665 тис. грн. Крім того, сплачено 616 тис. грн. єдиного соціального внеску. На ведення лісового господарства спрямовано за цей період 5,4 млн. грн. власних коштів підприємства. З допомогою колег-лісівників області лісгосп зміг впровадити заходи з енергозбереження – провести утеплення головного офісу підприємства, що значно зекономило витрати на опалення приміщення.

Згадуючи добрі справи, лісівники Компаніївщини із надією дивляться в новий, 2019-й, рік. Від нього насамперед чекаємо державної підтримки на ведення лісового господарства в степовій зоні Кіровоградщини, що дасть можливість дбати про ліси нашого регіону за вимогами сьогодення і одночасно покращити добробут 57 працівників лісгоспу. Саме покращення рівня життя в Новому році я бажаю всім жителям Компаніївщини! Так, у нас з вами попереду чимало важливої роботи по примноженню і збереженню лісів. Ми завжди маємо розуміння органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, мешканців територіальної громади на підтримку всіх починань лісівників за що всім щиро вдячні.

Бажаю колегам-лісівникам, жителям району, юним лісівникам і педагогам-наставникам мирного неба над рідною Україною, міцного здоров’я, спокою, стабільності в державі, достатку й благополуччя в сім’ях, родинах, впевненості в завтрашньому дні. Нехай 2019 рік буде успішним для кожного з вас. З Новим роком! З Різдвом Христовим!

 

З повагою

Олександр Слюсаренко, директор ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 335 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: