Головна » 2018 » Квітень » 23 » Хочете жити гідно? Донесіть своє сміття до смітника!
09:48
Хочете жити гідно? Донесіть своє сміття до смітника!

Всеукраїнський День довкілля» відзначають в Україні щорічно, у третю суботу квітня, починаючи з 1999 року, згідно із спеціальним Указом Президента України «Про День довкілля».

В ДП «Компаніївський лісгосп» на відзначення Дня довкілля провели весняний суботник з метою покращення санітарного стану лісового фонду, присадибних територій лісництв, озеленення, посадка дерев, кущів та квітів, в яких активну участь взяли не лише працівники підприємства, а й жителі регіону. На допомогу, як завжди, прийшли і учні шкільного лісництва «Зелена Планета».

Так в цьому році лісівники із своїми помічниками наводили лад на присадибних територіях усіх трьох лісництв, упорядковували рекреаційні місця лісового фонду.

Працівники лісгоспу та Компаніївського лісництва розчищали від захаращеності та сміття територію лісу в кварталі № 19 Компаніївського лісництва в урочищі Андріанів став.

В суботній День довкілля лісівники також долучились до обласного заходу з благоустрою населених пунктів, в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», і упорядковували узбіччя автодороги Кропивницький-Миколаїв.

 

Враховуючи те, що головною метою свята Дня довкілля є підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища, лісова громада Компаніївщини звертається до відвідувачів лісів Кіровоградщини:

Хочете жити гідно? Донесіть своє сміття до смітника!

Коли будете самі так робити, тоді і інші будуть мінятися біля Вас!

Давайте будемо разом дбати про те, щоб наше довкілля –

було чистішим, охайнішим і привабливішим.

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 404 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: