Головна » 2021 » Липень » 15 » Колектив лісгоспу вітає керівника з Днем народження!
08:37
Колектив лісгоспу вітає керівника з Днем народження!

Компаніївські лісівники вітають очільника підприємства – директора ДП "Компаніївський лісгосп" Олександра Миколайовича Слюсаренка з Днем народження!

Олександр Миколайович очолив Компаніївський лісгосп у непростий історичний період – у січні 2014 року. На його долю випало вирішення багатьох питань життєдіяльності степового лісгоспу в умовах фінансової кризи південних лісових господарств України. Та попри всі труднощі, високий професіоналізм, життєва мудрість, організаторські здібності поміркованого, вимогливого, справедливого та авторитетного керівника допомагають колективу Компаніївського лісгоспу вирішувати не прості проблеми і забезпечувати виживання степового лісгоспу.

Шановний Олександре Миколайовичу!

Ваша праця на посаді керівника державного підприємства лісового господарства відзначена галузевою нагородою – нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України». Та найвищою Вашою життєвою нагородою є людська шана, повага і вдячність колег, рідних і близьких Вам людей, яких доля звела з Вами на  одну життєву стежину. Всі, хто працював і працює під Вашим керівництвом, гордяться спільними здобутками на користь лісу степової Кіровоградщини. Ми цінуємо Вашу високопрофесійність, душевність, життєлюбність, відкритість і доброту! Теплі та щирі слова вітань з нагоди Вашого Дня народження передають вам і ветерани підприємства та лісівнича юнь регіону.

Щиро зичимо, щоб Ваш професійний шлях був наповнений новими досягненнями! Нехай доля буде прихильною, здоров`я міцним, а кожен день дарує щастя та наснагу! Активного Вам довголіття, радості від життя та незмінного оптимізму!

Від імені колективу лісгоспу

– голова профкому Ірина Артемєва

Переглядів: 170 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: