Головна » 2021 » Березень » 16 » Компаніївські лісівники готові протидіяти лісовим пожежам
09:27
Компаніївські лісівники готові протидіяти лісовим пожежам

У лісовому фонді ДП «Компаніївський лісгосп» хвойні ліси, які є дуже небезпечними у пожежному відношенні, складають всього 9,1%, проте проблем з їх охороною вистачає.

Лісова охорона лісгоспу максимально підготувалась до пожежонебезпечного періоду 2021 року, який за  даними Гідрометцентру цьогоріч розпочнеться наприкінці березня – після сходження снігового покрову.

 Підприємство розробило комплекс заходів щодо профілактики та гасіння пожеж, лісництва затвердили плани спільних заходів із територіальними службами МНС та укомплектували спеціальні пункти протипожежним інвентарем в нормативній кількості, створили резервні запаси паливно-мастильних матеріалів, а також спеціальні бригади, які патрулюватимуть ліси протягом всього пожежонебезпечного періоду.

12 березня про готовність до ліквідації лісових пожеж лісівники Компаніївщини відзвітували начальнику відділу лісового господарства Кіровоградського облуправління лісового і мисливського господарства Ларисі Романській, яка перевіряла стан готовності ДП «Компаніївський лісгосп» до протидії лісовим пожежам.

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 206 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: