Головна » 2015 » Квітень » 30 » Конкурс на тему "Людина та Ліс"
09:56
Конкурс на тему "Людина та Ліс"

Кожного року навесні, вже традиційно на території країни триває Всеукраїнська Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках. ”  Мета та головне завдання Акції - залучити громадськість, місцеві громади, організації, школи і інших зацікавлених, до участі разом з лісівниками у відтворенні та створенні лісу. Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства та обласне Товариство лісівників за підтримки управлінням освіти та науки Кіровоградської облдержадміністрації в рамках акції в період з березня по травень 2015 року проводить конкурс дитячого малюнка та твору за темою «Людина та Ліс».

29 квітня 2015 року в Компаніївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  державне підприємство «Компаніївське лісове господарство» провів конкурс серед учнів дитячого малюнка (1-4класи) та твору (5-8 класи) на тему “Людина і ліс”, 43 школярів прийняло участь у конкурсі, з них:  28 дітей намалювало малюнки на відповідну тему та 15 написали твори.

На святі Останнього дзвоника переможці конкурсу будуть відзначені цінними подарунками, далі переможці які зайняли призові місця будуть змагатися на обласному рівні.

Бажаємо всім учасникам успіхів та натхнення.

Інспектор з кадрів Ю.Семокоп

Переглядів: 640 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: