Головна » 2021 » Березень » 10 » Контроль за проведенням санітарних рубок
16:18
Контроль за проведенням санітарних рубок

Санітарні рубки – це термінові рубки , які призначаються з метою оздоровлення деревостану. Їх виконують в рік відведення.

Проведення вибіркових  чи, за необхідності, суцільних санітарних рубок являється найкращою та дієвою профілактикою боротьби з виникненням та поширенням осередків шкідників і хвороб лісу, захистом лісових насаджень та заготовленої деревини від шкідників і хвороб лісу.

В Новгородківському лісництві на 2021 рік заплановано проведення санітарних рубок на площі 65 га, з них вибіркових –50 га, суцільних – 15 га.

Відведення ділянок під санітарні рубки проводила спеціальна бригада фахівців ДП «Компаніївський лісгосп» за участі представників лісової охорони лісництва.

3 березня якість відведень під санітарні рубки в Новгородківському лісництві перевіряв директор лісгоспу Олександр Слюсаренко. Разом з лісничим Новгородківського лісництва Андрієм Бабичевським вони провели контрольний перелік дерев, відведених в суцільно санітарну рубку в кварталі № 7.  Результати перевірки виявились в межах допустимих відхилень.  Керівник підприємства надав дозвіл на початок проведення лісосічних робіт на вказаній ділянці.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 170 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: