Головна » 2018 » Липень » 18 » Крапку на трудовій діяльності майстер лісу не ставить…
11:18
Крапку на трудовій діяльності майстер лісу не ставить…

Коваленко Борис Андрійович народився 18 липня 1950 року в с. Пушкіно Кіровоградського району. В 1972 році закінчив Дніпропетровський сільськогосподарський інститут і здобув кваліфікацію інженер-механік сільського господарства. Майже 20 років працював за професією, спочатку в Кіровоградському обласному об’єднанні «Сільгоспхімія», потім в АТП-1103 Агротехсервіс.

У 2007 році його трудовий шлях зробив крутий віраж – волею долі Борис Коваленко став лісівником. Дороговказом до служби в лісовій охороні на етапі завершення трудової діяльності стала його безмежна любов до природи. У 57 років він зайняв посаду лісника Кіровоградського лісництва і уже майже десять років працює майстром лісу обходу №2 Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп». Лісову освіту, уже в поважному віці, лісник Коваленко опановував у стінах Чорноліської лісної школи, переймав досвід колег.

Борис Андрійович дбайливо господарює у розкиданих 34 лісових урочищах загальною площею 642 гектари, з них майже 100 гектарів складають хвойні насадження. Він допомагає зростати молодим лісам і забезпечує надійне збереження лісів ввіреного йому лісового обходу. Старанний і відповідальний працівник завжди сумлінно виконує посадові обов’язки майстра лісу. Він любить ліс і мріє служити йому допоки вистачить сил і здоров’я.

Досягнення пенсійного віку не поставило крапку у його трудовій діяльності. Борис Андрійович натхненно продовжує працювати. Невичерпна життєва енергія сприяє успіхам у справах, яким він віддає свої знання, багатий життєвий досвід, сили, талант і любов. Колеги поважають його за працьовитість, людяність, доброзичливість і веселу вдачу.

Праця на лісовій ниві Бориса Коваленка відзначена нагородами Компаніївського лісгоспу і обласного управління лісового та мисливського господарства.

Живе Борис Андрійович не тільки роботою, він активний учасник художньої самодіяльності села Оситняжки. Його творчий талант баяніста обожнює вся громада. Веселий, компанійський, енергійний – він скрізь душа колективу.

Вітаючи Бориса Андрійовича Коваленка з Днем народження, колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу зичать йому міцного здоров’я, бадьорості духу, невичерпного джерела творчого натхнення, родинного благополуччя, добробуту, миру і любові. Хай зозуля накує Вам, Борисе Андрійовичу, ще багато років життя і радості від праці на користь лісу!

 

Юлія Семокоп,

інспектор з кадрів

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 353 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: