Головна » 2019 » Вересень » 16 » Кращі працівники Кіровоградщини отримали нагороди з нагоди професійного свята
13:28
Кращі працівники Кіровоградщини отримали нагороди з нагоди професійного свята

15 вересня в Україні відзначається професійне свято людей, які служать лісам, охороняють та примножують зелені скарби землі. День працівника лісу це також свято ветеранів лісової галузі. Напередодні на території Оникіївського лісгоспу відбулися урочисті збори. З привітальним словом до трудівників лісу звернулись начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко та голова обласної лісівничої профспілки Марина Слюсарова.

Наталія Ревенко подякувала усім колегам за сумлінне служіння лісам та відданість лісівничій професії. Начальник управління підкреслила, що лісівники Кіровоградщини й надалі працюватимуть над збільшенням лісистості степового регіону та збереженням лісових насаджень, дбатимуть про стабільну роботи лісового господарства та піклуватимуться про забезпечення соціального захисту членів трудових колективів лісосгоподарських підприємств. Очільник лісової галузі області висловила слова вдячності ветеранам лісового господарства за вагомий вклад у примноження зеленого багатства степового регіону та від імені своїх колег подякувала військовим-лісівникам, які захищають суверенітет української держави на східному кордоні.

Під час заходу кращих представників лісогосподарських підприємств та лісництв нагородили відзнаками Державного агентства лісових ресурсів

України, облдержадміністрації та обласної ради, обласного управління лісового та мисливського господарства, Федерації профспілок області та лісівничої профспілки.

Джерело: http://lis-kr.gov.ua/news/view/item/12.09.2019-krashi-lisivniki-kirovogradshini-otrimali-nagorodi-z-nagodi-profesijnogo-svyata

Переглядів: 306 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: