Головна » 2021 » Червень » 3 » Кращий працівник Кропивницького лісництва отримав нагороду
13:04
Кращий працівник Кропивницького лісництва отримав нагороду

 

1 червня під час засідання колегії   обласного управління лісового та мисливського господарства, яке проходило на базі Олександрівського лісгоспу, очільник лісової галузі області Наталія Ревенко  вручила відзнаки та грошові винагороди переможцям обласного галузевого конкурсу, який проходив у рамках Міжнародного дня охорони праці.

Як переможець конкурсу в номінації «Кращий працівник» нагороду отримав і представник ДП «Компаніївський лісгосп» – тракторист-машиніст лісогосподарського виробництва Кропивницького лісництва Микола Русол.

В лісництві  механізатор Русол сумлінно  працює понад 24 років, високопрофесійний спеціаліст, майстер своєї справи, раціоналізатор, має виняткову працелюбність і патріотичну відданість лісу. Перемогу в конкурсі з охорони праці Микола Іванович здобув за належний стан охорони праці на робочому місці, активну участь у здійсненні заходів щодо підвищення рівня безпеки, дотримання вимог безпеки та технології виконання робіт при виконанні завдань лісогосподарського виробництва.

Адміністрація ДП «Компаніївський лісгосп» вітає Миколу Івановича Русола з нагородою і дякує йому за сумлінну працю на користь лісу і вагомий особистий внесок в розвиток лісового господарства степової Кіровоградщини.

 

Віталій Артеменко,

інженер з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 161 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: