Головна » 2019 » Вересень » 9 » «Ліс єднає» !
09:39
«Ліс єднає» !

«Ліс єднає» - під такою назвою, 6 вересня на базі ДП «Олександрівський лісгосп», облпрофорганізація лісівників, за підтримки облуправління, провела ліс-квест присвячений Дню працівника лісу, яке відзначатиметься 15 вересня.

Участь у квесті цього року брали об’єднані команди лісогосподарських підприємств. За жеребкуванням Компаніївські лісівники змагались в одній команді разом з колегами із ДП «Оникіївський лісгосп». Тому і назва нашої команди була відповідна «ОникіЄве і Ко».

 

У конкурсних змаганнях  квесту від членів команд вимагалось нестандартне мислення, кмітливість, командний дух та спритність – з чим всі ми успішно справлялись.

Перемогу у спритній боротьбі виборола команда «Єноти» – (збірна Долинського та Олександрівського лісгоспів). Друге місце здобула команда телевізійників, яка мала назву «ТвоЄ».

Наша команда «Оникієво і Ко» розділила третє місце із збірною командою облуправління та Чорноліського лісгоспу - «Козаки ЄС».

Ліс-квест був для нас приємним відпочинком на природі, а цікава гра у команді давала нам можливість задіяти інтелектуальні сили кожного гравця для успішного загального результату.

Любов до лісу поєднала Компаніївських лісівників для професійної боротьби за збереження і примноження лісових багатств і зеленої краси рідного краю, а  у змаганнях ліс-квесту привела до перемоги !!!

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 331 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: