Головна » 2016 » Червень » 2 » Ліс лікує, а спорт гартує працівників Компаніївського лісгоспу.
13:04
Ліс лікує, а спорт гартує працівників Компаніївського лісгоспу.

 

На підприємстві пропаганді здорового способу життя приділяється не мала увага. Традиційною стала участь спортивної команди Компаніївського лісгоспу у галузевих спортивних змаганнях.

 Майстер лісу Компаніївського лісництва Руслан Іванюк, інспектор з кадрів Юлія  Семокоп  та донька Руслана вже не один рік захищають спортивну честь підприємства на обласних галузевих спартакіадах.

У травні цього року лісова родина лісгоспу знову вийшла в призери, завоювавши друге місце у спортивних змаганнях спортивної сім’ї в обласних сільських спортивних іграх серед працівників галузей АПК та їх дітей, організованих Кіровоградської обласної організації ВФСТ Колос» АПК України.

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» пишається спортивними досягненнями своїх колег і бажає їм в подальшому нових спортивних і життєвих перемог! Хай удача крокує поруч з Вами, шановні лісові спортсмени!

Постійний контакт з природою працівників лісу дає той енергетичний заряд, який і приводить на вершину спортивних перемог.

  А фізкультурно - масова робота, організована профкомом за підтримки і всілякого сприяння адміністрації підприємства, додає усім працівникам здоров’я, єднає колектив, позитивно впливає на виробничі показники.

 Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП»

Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 453 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: