Головна » 2019 » Травень » 8 » Ліс очима дітей Компанївщини
09:23
Ліс очима дітей Компанївщини

В рамках щорічної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» ДП «Компаніївський лісгосп» 6 травня 2019 року провів перший етап конкурсу на кращий малюнок і твір за темою «Людина і ліс» серед учнівської молоді Комунального закладу «Компаніївське НВО». Головною метою конкурсу є підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини.

51 школяр прийняв участь у конкурсі, з них: 38 дітей (1-4класи) намалювали малюнки на відповідну тему та 13 (5-8 класи) написали твори.

Серед учасників конкурсу багато дітей, які активно працюють з Компаніївським лісовим господарством, як члени шкільного лісництва «Зелена Планета», беруть участь у посадці зелених насаджень, збирають насіння дерев, охороняють звірів і птахів, дбають про чистоту лісу і його охорону від пожеж.

Як відмітили члени конкурсної комісії, перший етап конкурсу пройшов успішно. Кожен малюнок та твір розповідає про природу рідного краю, де мешкає дитина. В творчих роботах виражається не просто відношення до лісу, в них діти освідчуються в любові до зеленого друга. Кожний малюнок чи твір – це частинка індивідуального бачення дитини відносин між людиною та природою.

Конкурсна комісія оцінить всі малюнки і твори, визначить переможців, роботи яких подасть для участі у другому обласному етапі конкурсу.

Оголошення переможців конкурсів першого етапу та вручення нагород учасникам конкурсу від Компаніївських лісівників відбудеться в КЗ «Компаніївське НВО» на святі Останнього дзвоника.

 

О.Артеменко, інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 341 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: