Головна » 2021 » Червень » 4 » Лісівники закликають відпочивальників на природі дотримуватись правил безпечної поведінки у лісі.
14:28
Лісівники закликають відпочивальників на природі дотримуватись правил безпечної поведінки у лісі.

Після тривалого дощового періоду на вихідні дні синоптики прогнозують теплу сонячну і вітряну погоду. Від такого прогнозу у працівників лісової охорони ДП    «Компаніївський лісгосп»  стає тривожно на душі, адже настає пожежонебезпечний період. Багаторічна практика свідчить, що основна причина лісових пожеж – людська недбалість.

Попри готовність протистояти вогню, лісівники закликають відпочивальників на природі дотримуватись правил безпечної поведінки у лісі. Зокрема: – обкопуйте місце, на якому будете розводити багаття; – за можливості, розпалюйте вогнище на місці попереднього; – не залишайте вогнище без нагляду; – коли їдете з місця відпочинку, ретельно загасіть полум’я, залийте його водою або засипте землею.

 Пам’ятайте – пожежу легше попередити, аніж загасити! Якщо ж Ви стали свідком лісової пожежі, негайно повідомте про це лісівників або рятувальників за номером телефону101.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 206 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: