Головна » 2021 » Вересень » 10 » Компаніївські лісівники у змаганнях ліс-квесту срібні призери!
14:18
Компаніївські лісівники у змаганнях ліс-квесту срібні призери!

Вже традиційно, напередодні професійного свята працівників лісу, Кіровоградська обласна організація галузевої профспілки проводить  оригінальні спортивні змагання «Ліс-квест». Цьогоріч такий захід для працівників  робітничих професій лісгоспів проходив 8 вересня на базі Оникіївського лісгоспу. У квестових змаганнях взяли участь представники усіх 9 лісогосподарських підприємств області, які шляхом  жеребкування були розділені на 4 команди. Волею долі компаніївські лісівники були об`єднанні у спільну команду із колегами Олександрівського лісгоспу.

Понад 3 години тривали  активні командні ігри з цікавими головоломками і спортивними завданнями, які навчали учасників співпрацювати і приймати рішення в критичних ситуаціях.

За підсумками журі перше місце у змаганнях дісталося об`єднаній команді Долинський – Чорноліський лісгоспи,   друге – завоювала наша команда: Компаніївський – Олександрівський лісгоспи,  третє Оникіївський – Світловодський лісгоспи. Переможцям і учасникам квесту вручили нагороди і призи.

 Загальне враження учасників змагань: Ліс-квест «зарядив» лісівників  позитивною енергетикою і налаштовував на подальшу продуктивну роботу на користь лісу.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 177 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: