Головна » 2020 » Липень » 30 » Лісова охорона вітає мисливців з початком сезону полювання на пернату дичину і попереджає…!
08:28
Лісова охорона вітає мисливців з початком сезону полювання на пернату дичину і попереджає…!

Мисливський сезон традиційно розпочинається із полювання на пернату дичину. Саме цей вид полювання є одним із найпопулярніших у мисливському середовищі. Цьогоріч сезон полювання на пернату дичину  на території мисливських угідь Кіровоградщини розпочнеться 1 серпня 2020 року о 18-й годині .

Нагадуємо мисливцям! До полювання допускаються лише ті, які мають відповідні документи на право полювання: посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, дозвіл на добування мисливських тварин (відстрільну картку), відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю, ветеринарно-санітарний паспорт на собак мисливських порід з обов’язковою відміткою про щеплення на сказ.

 Під час проведення полювання мисливці повинні суворо дотримуватись правил полювання, техніки безпеки та ветеринарно-санітарних вимог.

Порушення законодавства у галузі мисливського господарства та полювання тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність згідно із законами України.

Лісова охорона ДП «Компаніївський лісгосп» вітає мисливців з початком сезону полювання на пернату дичину! Зичимо всім мисливської удачі, влучних пострілів, гарного  відпочинку! Полюйте  та пам’ятайте, що вдома вас чекають живими та здоровими!

Попереджаємо, що впродовж сезону полювання в мисливських угіддях Компаніївщини діятимуть рейдові бригади по здійсненню контролю за дотриманням мисливцями правил полювання.

 

 Олександр Дроговоз,

Мисливствознавець ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 219 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: