Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Лісові змагання
15:29
Лісові змагання

16 жовтня в рамках відзначення професійного свята уперше було проведено квест серед працівників лісогосподарських підприємств. Інтелектуально-спортивні ігри проходили на базі Олександрівського лісового господарства. Учасників заходу привітала начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко. Керівник відзначила, що командні змагання є одним з кращих способів об’єднати лісову громаду. Допомогу в організації цього заходу надали студенти педуніверситету та представник молодіжної ради при Федерації профспілок області Максим Набойченко. 

 

У змаганнях взяли участь дев’ять команд ,по шість гравців в кожній.  Представляли  Компаніївське лісове господарство:  Семокоп Ю.В., Наумушкіна О.В.,Балабушка Н.В. , Кравченко О., Іванюк Р.М., Зозуля І. На старті гравці отримали завдання - карту маршруту, за яким треба було пройти 10 ключових пунктів. Виконання завдань потребувало від учасників поєднання кмітливості та винахідливості.  Завдання були найрізноманітніші від умовної пожежі  до складного лабіринту.

Після виконання усіх завдань учасники команди шукали  скарби Олександрівського лісу.

 

Команда ДП Компаніївського ЛГ проявила кмітливість, спритність, логічність мислення.

Всі учасники отримали багато яскравих вражень, було море сміху, лісквест  дозволив краще пізнати один одного та скріпити дружні взаємини між лісівниками. 

Переглядів: 429 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: