Головна » 2019 » Лютий » 13 » Люди різних професій працюють у лісі
09:56
Люди різних професій працюють у лісі

У лісовому господарстві працюють люди різних професій. Це лісники й лісокультурники, лісоруби, техніки й інженери, бухгалтери, економісти та багато інших. Кожний працівник підприємства лісового господарства виконує свої функції. Всі професії є своєрідними, але необхідними для забезпечення роботи лісогосподарського підприємства.

Так, Василь Петрович Ількевич працює майстром лісу у Кіровоградському лісництві. Він добре знає життя лісу і своєю щоденною працею дбає про нього – доглядає, охороняє і захищає його і від шкідників і від лісопорушників. А Василь Олексійович Кутецький працює сторожем у Новгородківському лісництві. Він здійснює охорону території об’єкта від протиправних посягань і надзвичайних обставин.

Обидва Василі у ці лютневі дні відзначили свої дні народження. Ількевич – 59-й, а Кутецький – 66-й. Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає іменинників зі святом на особистому календарі.

Будьте й надалі, шановні колеги, добрими лісовими господарями на своїх трудових постах. Хай ліс віддячує Вам за сумлінну службу на його користь міцним здоров’ям і життєрадісним довголіттям. Зичимо Вам родинного тепла, миру і злагоди. Хай ваші домівки повняться добром, любов’ю та благополуччям!

Ірина Артем’єва,

Голова профкомуКомпаніївського лісгоспу.

Переглядів: 390 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: