Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Людина праці
11:54
Людина праці

Ласка Олександр Анатолійович народився 21 жовтня 1975р. в с. Виноградівка Компаніївського району. До Компаніївського лісгоспу доля привела його в 2008 році. Так уже понад 10 років він працює на благо Компаніївського лісгоспу на посаді водія автотранспортних засобів Компаніївського лісництва.

Праця водія в лісовому господарстві особлива – робота специфічна. Олександру Анатолійовичу доводиться перевозити складними лісовими дорогами різні грузи – посадковий матеріал на лісокультурну площу, заготовлену в лісі деревину і все інше, що потребує лісогосподарська діяльність на підприємстві. Тому водій-лісівник є спеціалістом широкого профілю. Працелюбний і відповідальний водій, який, за потребою, стає і ремонтником – оперативно і скрупульозно ліквідовує неполадки своєї «старенької» машини, досвіду і професіоналізму у нього вистачає на все. У колективі лісгоспу Олександра Анатолійовича колеги поважають як досвідченого професіонала, порядного, доброзичливого чоловіка.

Його сумлінна і важлива праця неодноразово відзначалась галузевими нагородами різних рівнів. У 2013 році Олександр Ласка став переможцем підприємства в огляді-конкурсі з охорони праці і отримав Подяку начальника обласного управління лісового та мисливського господарства з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. У 2016 році серед 70 кращих професіоналів області водій ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Ласка удостоєний відзнаки Федерації профспілок Кіровоградської області, як людина праці, що створює добробут країни із присвоєнням йому своєрідного титулу «Майстер Кіровоградщини».

21 жовтня Олександр Ласка відзначив свій 43-й День народження.

Колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає свого колегу і бажає йому міцного здоров’я, довголіття, нових успіхів та здобутків на службі лісу.

Нехай доля шле Вам добро і щастя, родинне благополуччя і достаток.

Хай у мирному небі Вам м’яко стеляться водійські дороги, а удача супроводжує завжди і у всьому!

Юлія Семокоп,

інспектор з кадрів

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 402 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: